Козловський Валерій Валерійович

Науковий ступінь: Доктор технічних наук.

Вчене звання: Професор.

Посада: Директор Інституту комп'ютерних інформаційних технологій.

Контакти: 5 корпус, ауд. 206, тел.: +38(044)406-70-08, email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

 


 

Литвиненко Олександр Євгенійович

Науковий ступінь: Доктор технічних наук.

Вчене звання: Професор.

Участь у наукових та громадських організаціях: Член експертної ради ДАК України з напряму «Комп’ютерні науки і технології», член Наукової ради НАН України з проблем «Інформація. Мова. Інтелект», член спеціалізованої вченої ради Д 26.165.02 з захисту дисертацій.

Освіта: У 1972 р. закінчив Харківський інститут радіоелектроніки, факультет обчислювальної техніки, спеціальність «Електронні обчислювальні машини».

Публікації: Понад 90 наукових і науково-методичних публікацій, серед яких 2 наукові монографії та 5 навчальних посібників.

Дубчак Олена Вікторівна

Посада: Заступник директора Інституту комп'ютерних інформаційних технологій з навчально-організаційної роботи, старший викладач Кафедри комп'ютеризованих систем захисту інформації.

Освіта: У 1981 р. закінчила з відзнакою факультет автоматики та обчислювальної техніки Київського інституту інженерів цивільної авіації.

Наукові інтереси: Технології програмування, методи та засоби захисту інформації в інформаційно-комунікаційних системах і мережах.

Публікації: Понад 80 наукових публікацій, серед яких навчально-методичні матеріали, статті у вітчизняних та міжнародних фахових виданнях, навчально-методичні комплекси дисциплін, матеріали й тези доповідей на міжнародних і республіканських конференціях.

Контакти: 5 корпус, ауд. 206, тел.: +38(044)406-70-08

email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Масловський Борис Георгійович

Науковий ступінь: Кандидат технічних наук.

Вчене звання: Доцент.

Посада: Заступник директора Інституту комп'ютерних інформаційних технологій з навчально-методичної роботи, доцент Кафедри комп’ютеризованих систем управління.

Освіта: У 1978 р. закінчив Київський інститут інженерів цивільної авіації за спеціальністю електрообладнання літальних апаратів.

Наукові інтереси: Cистеми управління, комп'ютерні системи.

Публікації: Понад 80 друкованих наукових праць, серед яких навчальні посібники з грифом МОН України, статті у вітчизняних та міжнародних фахових виданнях, матеріали і тези доповідей на конференціях.

Контакти: 6 корпус, ауд. 105, тел.: +38(044)406-73-89,

email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .