11 вересня 2013 року в Інституті комп’ютерних інформаційних технологій (ІКІТ) НАУ відбувся захід «Посвята в першокурсники ІКІТ». Творчий колектив, до складу якого увійшли активісти – студенти та аспіранти ІКІТ, відповідально готувався до свята разом зі студентською радою Інституту та студентською радою гуртожитку №11, представниками проекту «CSF people».

Офіційна частина свята відбулася в аудиторії 8.106, де учасників привітали голови студрад, представники студентських об’єднань з організації самоврядування та дозвілля студентів.

Студентами–початківцями було отримано багато корисної та цікавої інформації щодо гуртків і студентських спілок, заходів, які відбуваються за участю першокурсників. Було продемонстровано відеоролики про фестивалі, що проводяться в НАУ, такі як «Студентська весна», «Дебют першокурсників», «Березневі паростки».

А далі відбулося найцікавіше – «Квест першокурсника». Близько трьохсот початківців, зібрані у п'ятнадцять команд, користуючись допомогою старшокурсників, змагалися з орієнтування територією НАУ.

На новачків очікували багато сюрпризів та призів від старшокурсників.

Отже, посвята відбулась і до студентської родини НАУ приєдналися вчорашні абітурієнти.

Зичимо їм, щоб усі роки студентського життя були успішними, радісними, щасливими, незабутніми!