15 листопада 2013 року з нагоди Дня студента в Колонній залі Київської міської ради відбулась офіційна зустріч студентської молоді з керівництвом міста, в рамках якої найкращих студентів столиці було відзначено стипендіями та преміями Київського міського голови.

Нинішнього року на розгляд конкурсної комісії було подано 391 кандидатура. 150 з них отримали стипендію, 60 – премію Київського міського голови, а також Подяки голови Київської міської державної адміністрації.

Серед нагороджених були і студенти Інституту комп'ютерних інформаційних технологій НАУ.

Стипендію за успішне навчання та активну громадську діяльність отримав Тарас Зюбін (студент БІ-341 кафедри комп’ютеризованих систем захисту інформації ІКІТ).

Премію за успішне навчання та активну громадську діяльність отримала Маргарита Савченко (студентка ВП-428 кафедрикомп’ютерних мультимедійних технологій).

Привітати молодь з Міжнародним днем студента та вручити нагороди завітали заступник голови КМДА Віктор Корж, голова постійної комісії Київради з питань сім’ї, молоді та спорту Віктор Наумко, заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту – начальник управління сім’ї, молоді та спорту Вадим Костюченко.

Вітаємо наших кращих студентів та бажаємо їм подальших успіхів!