14 лютого – День святого Валентина, свято усіх закоханих, до якого, зазвичай, приурочують весілля, оскільки вважається, це ця дата може стати запорукою вічного кохання.

Особливим видався день 14 лютого 2014 р. і для студентів Інституту комп’ютерних інформаційних технологій. У холі 4 корпусу, за підтримки Студентської ради КМДА, було створено «Стіну Кохання», де кожний міг залишити побажання та покласти у скриньку «валентинку». Також було організовано гру у «Дартс» з метою поцілити дротиком у головну мішень – серце та отримати за влучний постріл подарунок, відчувши себе в ролі Купідона.

А представники Студентської ради ІКІТ «з’єднували» закохані серця всіх бажаючих студентських пар, які давали урочисте зобов’язання підтримувати один одного у навчанні та студентському житті.

Увечері у гуртожитку №11 усі бажаючі могли потішити своїх близьких привітанням, скористувавшись «домашньою» скринькою для «валентинок», які адресатам доставляв «янгол» з рожевими крильцями.

До речі, ще у часи язичництва в Київській Русі було своє свято закоханих, присвячене слов’янському богу Купалі та пов’язане з легендарною історією кохання Петра та Февронії, тільки відзначалося воно на початку літа.

Але, чим більш свят - тим краще настрій та вище емоційний стан студентів, що, як відомо, позитивно впливає на працездатність та розумову діяльність і є запорукою успішного навчання!