7 квітня 2014 року аматори Інституту комп’ютерних інформаційних технологій (ІКІТ) розпочали свій виступ з традиційного командного виходу на сцену, оскільки перше побачення із переповненою глядачами аудиторією надихає та надає впевненості.

 

У першій частині концерту через конфлікт була розкрита тема братерської любові. Конфлікт, у якому зіштовхнулися брати зі своїми почуттями до однієї дівчини, так і залишився невирішеним, що за задумом авторів мало надати поштовх глядачам переглянути своїх відносин в сім’ї та особистому житті.

Друга частина розпочалась з яскравого виходу конферансьє, який продовжив тему, що заінтригувала глядачів ще 1 квітня під час презентації команди. Слід зазначити, що тонкий і дотепний гумор аматора впродовж усього виступу команди ІКІТ підтримував чудовий настрій глядацької зали.

У одному з номерів оригінального жанру «Чоловічки», присвяченому еволюції танцю, за допомогою спеціального реквізиту у незвичному стилі було передано найвідоміші танцювальні рухи.

У хореографічній постановці студентам вдалося за допомогою фольклорних елементів не тільки показати красу народного танцю, а й наблизити його до сучасності.

Найпотужніше емоційне навантаження мав номер «Янгол», що висвітлив болючі теми сучасного суспільства. За допомогою образу Янгола було показано здатність людини переживати найскладніші моменти свого життя.

А родзинкою вечора був виступ хору, що виконав музичне попурі на теми відомих пісень різноманітних жанрів. Глядачі, вражені майстерністю вокалістів просто затамували подих.

В кінці виступу було продемонстровано кумедну пантоміму про чародія – початківця. Зал аплодував стоячи!