11 грудня 2015 р. відповідальна за навчально – організаційну роботу Навчально - наукового інституту Комп’ютерних інформаційних технологій (НН ІКІТ) О. Дубчак та доцент кафедри комп’ютеризованих систем управління НН ІКІТ Є. Артамонов взяли участь у Майстер – класі «Горизонт 2020: пошук партнерів».

Організаторами заходу виступили НТУУ «КПІ», Проект «NoGAP», Національний Контактний Пункт НТУУ «КПІ» за тематичними напрямами «Інформаційні та комунікаційні технології» і «Клімат та ефективність використання ресурсів, включаючи сировинні матеріали».

Мета заходу - ознайомлення науковців ВНЗ з новими можливостями участі українських установ в Програмі ГОРИЗОНТ 2020. Присутнім було презентовано методику застосування порталу CORDIS з метою пошуку партнерів для проектів європейських програм.

Під час Майстер –класу менеджерами та фахівцями проекту «NoGAP» було проведено тренінги «Інструменти пошуку партнерів для проектів Програми ГОРИЗОНТ 2020», «Створення профілю науковця на сайті CORDIS», «Створення проектної пропозиції».