19 лютого 2016 р. директор Навчально – наукового інституту Комп’ютерних інформаційних технологій О.Юдін та відповідальна за навчально-організаційну роботу НН ІКІТ О.Дубчак взяли участь у засіданні освітнього комітету Асоціації «Інформаційні Технології України».

Представники ІТ- компаній та провідних ВНЗ, що здійснюють підготовку фахівців у сфері інформаційних технологій (НТУУ «КПІ», КНУ ім. Т.Шевченка, НАУ, НУ «Києво-Могилянська академія», ХПІ) обговорили низку важливих питань. Серед інших розглядалося питання щодо конкурсного відбору членів НМК відповідно до наказу МОН України «Про оголошення конкурсного відбору членів науково-методичних комісій сектору вищої освіти Науково-методичної ради МОН України» (№53 від 28.01.2016 р.).

Також було розглянуто розподіл державного замовлення за ІТ - спеціальностями на наступний навчальний рік та узгоджено план сумісних дій ВНЗ та Асоціації щодо профорієнтаційних заходів, орієнтованих на презентацію перспектив навчання за ІТ – напрямками та роботи в ІТ-галузі.