15 вересня 2016 р. відповідальна за навчально-організаційну роботу Навчально-наукового інституту Комп’ютерних інформаційних технологій О.Дубчак на запрошення Асоціації «Інформаційні Технології України» взяла участь у роботі Ukrainian Software Development Forum 4.0.

Зустріч представників влади, ІТ- бізнесу, ВНЗ та громадськості відбулася вчетверте. Цього разу серед спікерів були:  Міхал Боні  (Michal Boni), член Європарлаиенту; Маріо Леловські (Mario Lelovsky), Президент ІТ-асоціації Словаччини; О.Данченко, голова Комітету ВР України з питань інформатизації та зв’язку; Н. Южаніна, голова Комітету ВР України з питань податкової та митної політики; О. Співаковський, перший заступник голови Комітету ВР України з питань науки та освіти; Т. Кіцмей, Президент Асоціації «ІТ України»;  представники провідних  ІТ-компаній України.

Серед основних тем, що розглядалися на форумі, слід відзначити: «Світові виклики та локальні відгуки в галузі Software Development», «Державна політика в галузі Software Development», «Зміни та тенденції ключових вертикальних ринків», «IT Sales в Україні сьогодні».

Software Development Forum – унікальний захід для українського ринку ІТ, масштабний комунікаційний майданчик для обговорення головних тенденцій, проблем та перспектив галузі.

Зпхід відбувся  у приміщенні Торгово-промислової палати України.