Національний авіаційний університет запрошує учнів 11 класів ЗНЗ м. Києва та регіонів України (випускників–2018) до участі в освітньому та профорієнтаційному проекті – «Літня школа–2017».

Мета проекту – підвищення якості рівня знань і вмінь учнів ЗНЗ з предметів шкільного циклу, перевірка їх готовності до загальнонаціонального ЗНО–2017, надання їм допомоги у професійному самовизначенні та здійснення допрофесійного консультування у середовищі вищої школи.


У програмі Літньої школи: поглиблене вивчення предметів шкільного циклу (математика, фізика, англійська мова, історія України, українська мова та література); підготовка до ЗНО; цікаві лекції; семінари; круглі столи; проектна діяльність; художні студії (рисунок та композиція); перегляд відеофільмів та презентацій; майстер-класи навчально-наукових інститутів (за спеціальностями та спеціалізаціями); екскурсії по університету, в Державний музей авіації, до бібліотеки та лабораторій; знайомство з фахівцями профільних кафедр тощо.

За результатами навчання буде проведено пробне ЗНО з навчальних предметів за програмами загальнонаціонального ЗНО, відповідно до тестових технологій.

Участь – безкоштовна. Іногороднім учасникам надається гуртожиток.

Термін роботи з 01 по 09 серпня 2017 р.

Реєстрація учасників триватиме до 20.05.2017 р. Електронна заявка та Інформаційний лист розміщено за посиланням: http://idp.nau.edu.ua/litnya-shkola1.html

Контакти: м. Київ, пр.-т Космонавта Комарова, 1, кор. 8, каб. 610; (044) 406–72–09, (044) 406–74–04; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду Web-сторінка: www.idp.nau.edu.ua