Як довго тебе будуть називати «мінус» серед студентів? Насправді, зовсім недовго, лише перший рік в НАУ, тому від нього треба взяти максимум! Радимо ходити на всі пари, знайомитись із сусідами в гуртожитку, і звичайно, брати участь у всіх творчих заходах для першокурсників від Творчого об’єднання студентів та аспірантів.

Першим етапом в творчій історії для новачків є «Дебют першокурсників», який минулого тижня, а саме 3 жовтня, відбувся в ННІКІТ. Підготовка до заходу тривала більше 2 тижнів.

По-перше, за цей період «мінуса» вивчили всі нюанси написання жартів і виступу на сцені. По-друге, неабияк здружились між собою та зі старшими студентами, які допомагали їм зробити хороші номери. По-третє, вони зрозуміли, яке велике значення в НАУ відіграє творчість.

Всього в Дебюті взяло участь 6 команд, і лише одна виборола кубок переможців – команда під назвою «Вопрос не решён», також в трійку увійшли «Антитян» та «Дети наших родителей». Крім головних переможців було виділено найкращих у номінаціях «Кращий актор Дебюту», «Краща актриса Дебюту», «Кращий конферанс Дебюту» та «Улюбленець журі».

Такі різні, зі своїми фішками та стилем, такі активні та енергійні, першокурсники планують далі продовжувати свою творчість в НАУ, тому чекаємо від них чогось новенького.

Наступний творчий крок вже не за горами – в листопаді відбудеться загальноуніверситетський фестиваль серед першокурсників «STARtFEST», де вони однією великою командою будуть презентувати наш інститут. З наступного тижня вже починаємо підготовку.

Від імені ТОСА дякуємо адміністрації інституту ННІКІТ за підтримку та активну допомогу в підготовці до заходу. А також дякуємо ППОСА НАУ та Студенській раді ННІКІТ за сприяння та спонсорську допомогу в організації.

Фото