Студенти кафедри комп’ютеризованих систем захисту інформації Ю.Бойко, П.Кудринський, В. Сіньков та О.Тюртюбек (напрям підготовки 6.170101 «Безпека інформаційних і комунікаційних систем») у рамках програми академічної мобільності студентів завершили навчальну практику в Лодзінському технічному університеті (ЛТУ, Польща). Практика проходила на факультеті електротехніки, електроніки, інформатики та автоматики ЛТУ.

Детальніше...

Запрошуємо до участі в роботі Міжнародної науково-технічної конференції «Інтелектуальні технології лінгвістичного аналізу», яка відбудеться на базі кафедри комп’ютеризованих систем управління Навчально – наукового інституту Комп’ютерних інформаційних технологій 19-20 жовтня 2015 року .

Детальніше...

З 18 по 20 вересня 2015 р. на базі Арт-заводу «Платформа» (вул. Беломорська, 1А) проходить виставка Software Engineering 2015. Крім безлічі цікавих експонатів, на виставці представлені розробки колективів СНТТ з НАУ, адже наш університете є одним з організаторів.

Детальніше...

10 вересня 2015 р. в Навчально – науковому інституті Комп’ютерних інформаційних технологій (НН ІКІТ) відбувся святковий захід «Посвята у першокурсники». Спочатку зібранню студентів І курсу відповідальний з навчально – виховної роботи НН ІКІТ О.Ткаліч довів корисну організаційну інформацію. А далі представники Творчого об’єднання студентів і аспірантів НН ІКІТ разом із Студрадою інституту провели змагання серед команд першокурсників. Конкурси були різнопланові, а учасникам була надана можливість продемонструвати і фізичну силу, і творчі здібності, і командний дух.

Детальніше...

Засідання вченої ради НН ІКІТ

14 вересня 2015 р.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Детальніше...

11 вересня 2015 р. відбув до Республіки Польща на навчання в Ягєллонському університеті (м.Краків) студент 4 курсу кафедри комп’ютерних систем та мереж Навчально – наукового інституту комп’ютерних інформаційних технологій Олександр Ємченко (напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»).

Детальніше...

У рамках програми обміну студентами, відповідно до угоди, укладеної між НАУ та Лодзінським технічним університетом (ЛТУ, Польща), 12 вересня 2015 року на навчальну практику до ЛТУ відбувають студенти Навчально-наукового інституту комп’ютерних інформаційних технологій НАУ.

Детальніше...

1 вересня 2015 р. в рамках програми академічної мобільності Еразмус Мундус на навчання до Угорщини відбула студентка кафедри інженерії програмного забезпечення Навчально-наукового інституту комп’ютерних інформаційних технологій М.Байда (напрям підготовки 6.050103 «Програмна інженерія»).

Детальніше...