В Інституті комп’ютерних інформаційних технологій протягом червня 2015 р. відбулися засідання екзаменаційних комісій за освітніми напрямами підготовки фахівців ІТ - профілю:

Детальніше...

29 травня 2015 року викладачі Інституту комп’ютерних інформаційних технологій Є.Артамонов (кафедра КСУ), В.Антонов (кафедра КСМ), С.Пустова (кафедра КММТ), В.Боровик (кафедра ПІ), О.Дубчак (кафедра КСЗІ), Н.Бабкова (кафедра ВОМ) відвідали загальноосвітні середні навчальні заклади м.Києва з приводу святкового заходу «Останній дзвоник».

Детальніше...

26 - 28 травня 2015 р. в с-к «Пуща - Озерна» відбулася щорічна МНПК «Безпека інформації в інформаційно – телекомунікаційних системах», яку проводила Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України. Інститут комп’ютерних інформаційних технологій НАУ традиційно виступив в якості співорганізатора конференції.

Детальніше...

Підведені підсумки дев’ятого конкурсу стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука.

Детальніше...

З 27 по 31 травня 2015 року в Мистецькому Арсеналі триватиме Інтерактивний освітній фестиваль для дітей і підлітків «Арсенал ідей». В його програмі передбачені особливі освітні та розважальні заняття для дітей, цікаві та пізнавальні майстер-класи, загадки і вікторини, театралізовані екскурсії тощо.

Детальніше...

29 квітня 2015 р. відповідальна за супровід навчально – організаційної діяльності Інституту комп’ютерних інформаційних технологій О.Дубчак взяла участь у засіданні круглого столу на тему "Шкільна програма з інформатики - основа цифрової індустрії для нової України".

Детальніше...

28 квітня 2015 р. в Інституті комп’ютерних інформаційних технологій відбулося засідання секції «Безпека державних інформаційних ресурсів» ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Авіа-2015» (керівник – проф. О.Юдін, секретар – О.Дубчак). Мета засідання визначалася необхідністю вироблення стратегії інформаційної безпеки, спрямованої на захист державних інформаційних ресурсів від несанкціонованого доступу і, відповідно, на забезпечення їх цілісності, доступності та конфіденційності.

Детальніше...

У квітні 2015 р. на базі Інституту аеропортів НАУ відбулася міжвузівська олімпіада з геометричного моделювання та комп’ютерної графіки.

Детальніше...