18-19.04.2015 проходив фінальний етап  міжнародного конкурсу комп’ютерних талантів «Золотий байт».

Детальніше...

За високі академічні успіхи та участь у науково – дослідницькій роботі відповідно до наказів ректора НАУ (№№748/ст, 751/ст, 752/ст від 10.04.2015 р.) призначені іменні стипендії наступним студентам Інституту комп’ютерних інформаційних технологій:

Детальніше...

23 квітня 2015 р. в Інституті комп’ютерних інформаційних технологій відбувся розширений науковий семінар кафедри вищої та обчислювальної математики (ВОМ). З доповіддю «Методи підсумовування тригонометричних рядів» виступив завідувач кафедрою ВОМ, доктор фізико-математичних наук, професор В.Денисюк.

Детальніше...

16-18 квітня 2015 року в Інституті комп’ютерних інформаційних технологій було проведено VIIІ Міжнародну науково-технічну конференцію «Комп’ютерні системи та мережні технології (CSNT-2015)». Її організаторами виступили Міністерство освіти і науки України, Національна академія наук України, кафедра комп’ютерних систем та мереж Інституту комп’ютерних інформаційних технологій Національного авіаційного університету та компанії VMware та HP. На конференції працювало три секції, а саме: «Комп’ютерні системи», «Комп’ютерні мережі та мережеві технології», «Безпека інформаційно-телекомунікаційних систем», на яких були представлені доповіді студентів, молодих учених та науковців Азербайджану, Білорусії, Росії та України.

Детальніше...

В рамках IX Всеукраїнського фестивалю науки (постанова Президії НАН України від 11.02.2015 р. № 30), Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН та МОН України здійснює презентації найкращих розробок провідних вчених інституту з демонстрацією зразків сучасних інтелектуальних інформаційних технологій, за наступним розкладом:

 

Детальніше...

17 квітня відповідальна за супровід навчально – організаційної діяльності Інституту комп’ютерних інформаційних технологій О.Дубчак взяла участь у засіданні круглого столу щодо обговорення проекту державного замовлення на підготовку фахівців за освітніми ІТ напрямами у 2015 - 2017 рр.

Детальніше...

9 квітня 2015 р. о 15.30 в аудиторії 5.201 відбудуться збори трудового колективу ІКІТ щодо розгляду та затвердження кандидатур від структурних підрозділів інституту до участі у конференції трудового колективу НАУ 20.04.2015 р.

Детальніше...

4 квітня 2015 р. в Інституті комп’ютерних інформаційних технологій відбувся профорієнтаційний захід «День відкритих дверей ІКІТ», який відвідали понад сто майбутніх абітурієнтів.

Детальніше...