5, 16 та 25 лютого 2015 року директор Інституту комп’ютерних інформаційних технологій (ІКІТ) О.Юдін та відповідальна за навчально – організаційну роботу ІКІТ О.Дубчак взяли участь у засіданнях комітету з питань освіти Асоціації «ІТ України» та Круглому столі, присвяченому розгляду питань формування нового переліку спеціальностей ІТ, за якими буде здійснюватися підготовка фахівців.

Детальніше...

4 березня 2015 р. відбулася олімпіада з математики, яку організували та провели викладачі кафедри вищої та обчислювальної математики Інституту комп'ютерних інформаційних технологій. До складу оргкомітету увійшли: завідувач кафедрою професор Денисюк В.П., доцент Репета В.К., доцент Олешко Т.А. Участь в олімпіаді, яку було проведено для студентів першого та старших курсів ІКІТ, ІІДС, АКІ, ІАН та всіх бажаючих, взяли понад 50 студентів.

Детальніше...

Із святом весни, краси і любові!

Детальніше...

ПЛАН

проведення міжнародних, всеукраїнських та міжвузівських наукових, науково-технічних, науково-практичних конференцій та семінарів

на 2015 рік

Детальніше...

12 грудня 2014 року за запрошенням Асоціації ««Інформаційні технології України» науково – педагогічні працівники ІАН та ІКІТ НАУ взяли участь в ІІ-й міжнародній конференції «Синергія: ІТ освіта та ІТ індустрія».

Детальніше...

Щиро вітаємо усіх із Міжнародним днем захисту інформації!

Детальніше...

Зустріч з організаторами Міжнародного чемпіонату комп’ютерних талантів «Золотой байт»

Детальніше...

26 листопада  - Всесвітній день інформації, який уже в двадцяте відмічають у багатьох країнах світу. Це свято започатковано у 1994 році за ініціативи Міжнародної академії інформатизації на честь проведеного в 1992 році першого Міжнародного форуму інформатизації.

Детальніше...