2 жовтня 2014 року на базі ІКІТ стартував Проект навчального центру CyberBionic Systematics «Технології Microsoft для майбутніх поколінь». Перший майстер-клас «Visual Studio 2013 Tips&Tricks» проводив тренер-консультант навчального центру Олександр Пономаренко.

Детальніше...

Інститут комп’ютерних інформаційних технологій запрошує науковців, викладачів, аспірантів, студентів до участі в VII Міжнародній науково – технічній конференції «Інтелектуальні технології лінгвістичного аналізу», яка проходитиме 23-24 жовтня 2014 року.

Детальніше...

24 вересня 2014 року заступник директора ІКІТ О.Дубчак взяла участь у засіданні Комітету з питань освіти при Асоціації «ІТ України», яке пройшло під головуванням директора Асоціації В.Валєєва - Радника Міністра освіти і науки України.

Детальніше...

18 вересня 2014 року відбувся зовнішній аудит кафедри безпеки інформаційних технологій (БІТ) ІКІТ, який проходив в рамках другого ресертифікаційного аудиту системи менеджменту якості НАУ на відповідність стандарту ISO 9001:2008.

Детальніше...

Ви можете прийняти участь у Шостому Всесвітньому конгресі "Авіація в XXI столітті" - "Безпека в авіації та космічні технології", який буде проходити в Національному авіаційному університеті, Київ, Україна 23-25 ​​вересня 2014 .

Детальніше...

29 серпня 2014 року в Центрі культури та мистецтв НАУ відбулася зустріч першокурсників Інституту комп’ютерних інформаційних технологій з директором Інституту професором Юдіним Олександром Костянтиновичем, завідувачами випускових кафедр, кураторами академічних груп та науково – педагогічними працівниками ІКІТ.

Детальніше...

ДУЖЕ попередні списки студентів 5 курсу ІКІТ, які з ймовірністю 80% будуть рекомендовані на поселення

Детальніше...

СПИСОК

абітурієнтів ІКІТ на розселення в гуртожитки № 9 та № 11

 

Детальніше...