4 квітня відзначається Всесвітній день INTERNET – мережі, без якої сьогодні важко уявити повсякденне життя, особливо студентам.

Детальніше...

Щорічно 27 березня світова спільнота відзначає Всесвітній день театру, який був встановлений у 1961 році IX конгресом Міжнародного інституту театру при ЮНЕСКО. Цей день традиційно проходить під єдиним девізом: «Театр як засіб взаєморозуміння й зміцнення миру між народами».

Детальніше...

12 березня 2014 року викладачами кафедри вищої та обчислювальної математики Інституту комп'ютерних інформаційних технологій було організовано та проведено олімпіаду з математики для студентів ІКІТ, ІІДС, АКІ, ІАН та всіх бажаючих. До складу оргкомітету увійшли д.ф.-м.н., професор Денисюк В.П., к.ф.-м.н., доцент Репета В.К., к.ф.-м.н., доцент Олешко Т.А. Олімпіаду, участь у якій взяли понад 6о студентів, було проведено для першокурсників і студентів старших курсів.

Детальніше...

У квітні світове товариство відзначатиме Всесвітній день книги та авторського права. Свято започатковано в 1996 році, а ідея його проведення належить організації об’єднаних націй. Рішення було прийнято на 28 – й сесії ЮНЕСКО з метою просвіти, розвитку усвідомлення культурних традицій, а також з урахуванням того, що книги є найбільшим засобом поширення знання та найнадійнішим способом його збереження.

Детальніше...

Справжній прихід весни у студмістечко НАУ студенти ІКІТ привітали свідомо організованою безкоштовною працею на благо суспільства – суботником у гуртожитку №11.

Детальніше...

У березні, напередодні весняного рівнодення, в світі відзначають міжнародний День планетаріїв, який цього року припав на 16 березня. Мета проведення свята – знайомство суспільства з діяльністю планетаріїв і пропаганда астрономічних знань, а місце проведення – міські планетарії.

Детальніше...

Протягом трьох вечорів, 17 – 20 березня 2014 року, ЦКМ НАУ був переповнений позитивними емоціями глядачів, які спалахами оплесків підтримували виступи команд – учасників ХІІ фестивалю художньої творчості першокурсників «Березневі паростки - 2014».


Детальніше...