07 листопада 2013 р. в Інституті комп’ютерних інформаційних технологій відбулась зустріч студентів та їх наукових керівників з представниками Комп’ютерної Академії «ШАГ», яка є організатором Міжнародного чемпіонату комп’ютерних талантів «Золотий байт - 2014».

Детальніше...

70 років тому, 6 листопада 1943 року, у результаті Київської наступальної операції було розгромлене угруповання німецького противника, відвойовано столицю України – Київ, що зіграло важливу роль у боях за Правобережну Україну. Здобуття Києва коштувало життя 417 тисячам бійців і командирів Червоної армії.

Детальніше...

В Інституті комп’ютерних інформаційних технологій на кафедрі комп’ютеризованих систем захисту інформації (КСЗІ) сумісно з корпорацією Cisco Systems з 2006 року успішно функціонує Міжнародна програма «Cisco Academy Connection».

Детальніше...

30 жовтня 2013 р. у Центрі культури та мистецтв (ЦКМ) НАУ 22 команди найвеселіших та найкмітливіших студентів університету змагалися за «Кубок Ректора» у півфіналі КВК.

Детальніше...

30 жовтня 2013 р., напередодні Дня всіх Святих, в гуртожитку №11 відбулося святкування Хеллоуіна – сучасного свята, яке має давнє історичне коріння та традиції. Хеллоуін традиційно святкується в англомовних країнах, хоч і не є офіційним вихідним днем. Наприкінці ХХ століття, у ході процеса глобалізації, мода на атрибутику Хеллоуіна виникла також і у більшості неангломовних країн, не обійшла вона і Країну Студентства НАУ.

Детальніше...

Адміністрація НАУ висловила щиру вдячність за активну участь працівників та студентів ІКІТ у суботнику з благоустрою території НАУ, Студентського містечка НАУ, парків Солом’янського району «Відрадний» та «Тампере», що відбувся 26 жовтня 2013 року.

Детальніше...

В період з 14.10 по 18.10 співробітники кафедри КСЗІ ІКІТ Чунарьов Андрій та Новицький Євген успішно пройшли курс «M6425 Configuring and Troubleshooting Windows Server 2008 Active Directory Domain Services» в авторизованому навчальному Центрі «Сетевые Технологии» компанії TechExpert, який було визнано найкращим партнером Microsoft в номінації «Learning» в 2012 році.

Детальніше...

Студенти ІКІТ взяли участь у суботнику, що відбувся 26 жовтня 2013 року в рамках осіннього місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Києва.

Детальніше...