24 жовтня 2013 р. в професором кафедри комп’ютерних інформаційних технологій (КММТ) Інституту комп’ютерних інформаційних технологій НАУ Миколою Мелешком та фахівцем 1-ї категорії Михайлом Калапацем проведено зустріч з майбутніми абітурієнтами - старшокласниками середньої школи смт Недригайлів Сумської області.

Детальніше...

22 жовтня 2013 р. в Інституті комп’ютерних інформаційних технологій (ІКІТ) НАУ відбулася VI Міжнародна науково-технічна конференція «Інтелектуальні технології лінгвістичного аналізу», присвячена актуальним проблемам комп’ютерної лінгвістики та штучного інтелекту.

Детальніше...

17 жовтня 2013 року студенти 2 курсу ІКІТ, які навчаються за освітнім напрямом 6.170101 «Безпека інформаційних і комунікаційних систем», під керівництвом доцента кафедри комп’ютеризованих систем захисту інформації Андрія Петренка відвідали головну в України подію індустрії безпеки - 18-ту Міжнародну виставку «Безпека-2013».

Детальніше...

З 4 по 8 жовтня 2013 року в передмісті Гамбурга (ФРН) проходив Відкритий європейський турнір з кіокушинкай карате, у якому в складі збірної команди України взяла участь студентка І курсу ІКІТ НАУ Ольга Карнафель (група ВП-126, кафедра комп’ютерних мультимедійних технологій). У напруженій боротьбі Ольга перемогла титулованих суперниць, посіла І місце та увійшла в десятку найкращих спортсменок Європи з даного виду спорту.

Детальніше...

2 жовтня 2013 року Інститут комп’ютерних інформаційних технологій провів традиційний розважальний конкурс «Дебют першокурсника - 2013», у якому в складі 9 команд взяли участь понад 70 першокурсників.

Детальніше...

26-27 вересня в столиці Республіки Білорусь м. Мінську проходив VII – й Міжнародний гуманітарно – технічний фестиваль студентів і курсантів навчальних закладів цивільної авіації країн СНД, у якому взяв участь студент ІІ курсу Інституту комп’ютерних інформаційних технологій НАУ Андрій Матірко.

Детальніше...

25-го вересня в Центрі культури та мистецтв відбувся конкурс «НАУ має талант». Із 56-и претендентів на перемогу відібрали двадцять найкращих.

Детальніше...

19 вересня в гуртожитку №11 студмістечка НАУ відбувся «Квест першокурсників»! Різноманітні вікторини та конкурси ознайомили «мінусят» з життєдіяльністю гуртожитку. Учасники змагань встигли і поли помити, і простирадла випрасувати, і на гітарі пограти! У подарунок переможці та призери отримали енергетик Red Bull, стартові пакети Life та «сертифікати» справжнього мешканця гуртожитку!

Детальніше...