30.05.2013 р. в Міністерстві освіти і науки України відбулося розширене засідання робочої групи з гармонізації підготовки ІТ-фахівців з вищою освітою за сучасними вимогами ІТ-індустрії та представників науково-методичних комісій та підкомісій ІТ-профілю. У засіданні взяли участь фахівці департаменту вищої освіти МОН, керівники науково-методичних комісій та підкомісій усіх існуючих ІТ-бакалавратів.

Детальніше...

6 та 7 червня 2013 р. при підтримці відділу міжнародних зв’язків НАУ в Інституті комп’ютерних інформаційних технологій відбувся цикл лекцій професора Пітера Екселя (Peter Excell, Glyndwr University, Great Britain), які відвідали студенти та викладачі англомовного проекту ІКІТ доц. Олешко Т.А., доц. Надточій В.І., доц. Фоміна Н.Б., доц. Карупу О.В. та ІАН доц. Андрощук Л.В., доц. Пивоваров О.І., заступники директора ІКІТ доц. Чунарьова А.В. та Дубчак О.В.

Детальніше...

21–24 травня 2013 року відбулися засідання секцій III міжнародної науково-технічної конференції «ITSEC: Безпека інформаційних технологій» («ITSEC: Information Technology Security»): «Сучасні технології інформаційної безпеки»; «Сучасні технології консолідації інформації та менеджменту знань»; «Захист інформації з обмеженим доступом та автоматизація її обробки»; «Безпека інформації в інформаційно-комунікаційних системах»; «Криптографічні та стеганографічні засоби захисту інформації»; «Технології управління інформаційною безпекою».

Детальніше...

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України № 46 від 23.01.2013 р. «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2012-2013 навчальному році» команда НАУ взяла участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з математики серед студентів всіх вищих навчальних закладів України на базі Севастопольського національного технічного університету 14-17 травня 2013 року (керівник команди – доцент В.С. Коновалюк).

Детальніше...

21 травня 2013 року в Інституті комп’ютерних інформаційних технологій відбулося засідання секції «Комп’ютерні системи» ХІ Міжнародної науково-технічної конференції «АВІА-2013», на якій було заслухано 15 доповідей.

Детальніше...

Керуючись Законом України «Про донорство крові та її компонентів» і враховуючи велику потребу лікувально-профілактичних закладів міста у крові, її компонентах та препаратах, Київський міський центр крові запрошує всіх бажаючих прийняти участь у проведенні Дня Донора.

Детальніше...

20 квітня 2013 року відбувся захід «День відкритих дверей ІКІТ НАУ», на який завітали випускники коледжів, старшокласники СНЗ м.Києва та Київської області.

Детальніше...

20 квітня 2013 року в рамках щорічної Всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» директор, викладачі та студенти ІКІТ взяли участь в загальноуніверситетському заході «Весняна толока».На честь 80-річчя університету було висаджено 60 дерев між Центром культури і мистецтв та Спортивним комплексом, які утворили ясеневу алею.

Детальніше...