Студенти Інституту комп’ютерних інформаційних технологій провели презентацію своїх досягнень у галузі робототехніки Це було зроблено на запрошення американської компанії DataArt, яка має представництва в п’яти країнах світу (США, Великобританія, Росія, Україна, Швейцарія).

Детальніше...

3-4 квітня 2013 року в Інституті комп’ютерних інформаційних технологій відбулися засідання 8 секцій напряму «Комп’ютерні технології» ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференція молодих учених і студентів «ПОЛІТ-2013. Сучасні проблеми науки», на яких було заслухано 237 доповідей.

Детальніше...

12 квітня Інститут комп’ютерних інформаційних технологій спільно з Інститутом новітніх технологій та відділом міжнародних зв’язків НАУ організував зустріч регіонального менеджера Університету Роберта Гордона (Велика Британія) зі студентами та викладачами ІКІТ.

Детальніше...

10 квітня 2013 року в Інституті комп’ютерних інформаційних технологій (ІКІТ) відбувся семінар «Зміст і значення НМК» для завідувачів кафедр, відповідальних зі СМЯ та вчених секретарів. Семінар організовано дирекцією ІКІТ з метою ознайомлення викладачів Інституту з концепцією створення підсистеми «Освіта», базу якої складають навчально-методичні комплекси дисциплін, що читаються науково-педагогічними працівниками кафедр Інституту. До присутніх також було доведено Політику та цілі ІКІТ в сфері якості.

9 квітня 2013 року в рамках святкового профорієнтаційного заходу «Шлях до зірок», присвяченого Дню авіації та космонавтики, співробітниками та студентами Інституту комп’ютерних інформаційних технологій (ІКІТ) було проведено профорієнтаційну роботу серед учнів 10-11 класів м.Києва та Київської області.

Детальніше...

06 квітня 2013 року представники Інституту комп’ютерних інформаційних технологій (ІКІТ) взяли участь у загальноуніверситетському заході «День відкритих дверей НАУ».

Детальніше...

05.04.2013 р. в Харкові відбулася нарада з питань підготовки IT-спеціалістів в Україні. У нараді взяли участь Віце-прем'єр-міністр України Костянтин Грищенко, голова Держагентства з питань науки, інновацій та інформатизації України Володимир Семиноженко, перший заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Євген Суліма, голова Харківської ОДА Михайло Добкін, ректори провідних технічних ВНЗ України, представники та керівники IT-компаній.

Детальніше...

7 квітня на «Студвесні» виступив ІКІТ. Незважаючи на те, що був вихідний день, підтримати «своїх» прийшло багато студентів. Розпочали «студвеснянці» з моральних цінностей – кохання, дружби, зради, відобразивши їх у театральній постановці у форматі «Сімейних драм».

Детальніше...