4-20 лютого 2013 року в Інституті комп’ютерних інформаційних технологій НАУ відбулися засідання Державних екзаменаційних комісій освітньо-кваліфікаційних рівнів «Магістр» і «Спеціаліст» за галузями знань 0515 «Видавничо-поліграфічна справа» та 0501 «Інформатика та обчислювальна техніка».

Детальніше...

21 лютого 2013 року в Центрі культури та мистецтв НАУ відбувся перегляд першої частини документального фільму про історію університету «Закохані в небо» студентами 1–5 курсів Інституту комп’ютерних інформаційних технологій НАУ.

Детальніше...

20 лютого в НАУ відбулося засідання Ради ректорів Києва. Вони обговорили новий проект Закону України «Про вищу освіту» №1187, розроблений народними депутатами: Г. Калетніком, С. Ківаловим та М. Сорокою.

Детальніше...

Відповідно до Указу Президента України від 02.08.2000 № 945 «Про гранти Президента України для обдарованої молоді», на виконання листа Головного управління освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 11.12.2012 № 3696 та з метою фінансової підтримки державою обдарованої молоді повідомляємо, що для участі у конкурсі на отримання грантів Президента України для обдарованої молоді у 2014 році необхідно подати заявки та необхідні документи до Головного управління освіти і науки до 1 березня 2013 року.

Детальніше...

До університету надійшли привітання з Новим роком та Різдвом Христовим.

Детальніше...

Прийміть сердечні вітання і найкращі побажання з нагоди Вашого дня народження! Ваша робота – не тільки значний внесок у розвиток вітчизняної освіти і науки, а й зерна добра, людяності та творчості, що проростають у серцях молоді високою духовністю, освіченістю та професіоналізмом. Нехай Ваша освітянська нива завжди колоситься урожаєм мудрості, творчості та перемог.

Детальніше...

Наказом Державної авіаційної служби України № 868 від 27.12.2012 року та у відповідності до Повітряного кодексу України, Положення про Державну авіаційну службу України, наказу Державіаслужби від 15.12.2005 року № 948 «Про затвердження Правил сертифікації медичних працівників цивільної авіації України», дозволено «Проводити медичну сертифікацію та початкові обстеження авіаційного персоналу 1.2.3 класу, продовжувати та підтверджувати чинність медичного сертифіката»:

Детальніше...