Національний авіаційний університет оголошує набір на 4-х місячні курси з підготовки до ЗНО–2017 з предметів: українська мова та література, математика, фізика, англійська мова, історія України, географія, біологія, хімія, основи журналістики, рисунок та композиція.


Детальніше...

Національний авіаційний університет пропонує вашій увазі План проведення освітніх та профорієнтаційних проектів (заходів) для учнів 10–11 класів ЗНЗ м. Києва та регіонів України на безоплатній основі.

 


Детальніше...

Наприкінці 2016 року директором Навчально – наукового інституту Комп’ютерних інформаційних технологій (НН ІКІТ), професором Юдіним Олександром Костянтиновичем, який на даний момент виконує обов’язки проректора з наукової роботи НАУ, було ініційовано процес активної співпраці з Київською Кібер Академією.


Детальніше...

24 січня 2017 р. відбулася зустріч керівництва  НН ІКІТ з делегацією Технічного Університету м. Острава (Чехія).

Факультет електротехніки та інформатики Остравського ВНЗ представляли заступники декана пані Зденка Хмелікова, пан Петр Крейчі та пан Йозеф Орішко. Від НН ІКІТ були присутні директор Олександр Юдін, відповідальна за навчально-організаційну роботу Олена Дубчак та відповідальна за міжнародну діяльність Вікторія Лукашенко.


Детальніше...

ВНИМАНИЕ! ОТКРЫТА ВАКАНСИЯ

Отдел Информационных технологий фармацевтической Корпорации «Артериум»

объявляет конкурс кандидатов на прохождение стажировки

Детальніше...

Дистанційний конкурс «Зимовий міжнародний бліц-конкурс з веб-дизайну та комп'ютерної графіки серед студентів та учнів», 25 січня 2017 - 12 лютого 2017 р.

Професійне журі конкурсу, до складу якого входять провідні фахівці з веб-дизайну та комп'ютерної графіки, визначить переможців у кількох номінаціях.


Детальніше...

Новий 2017 рік для фахівців з кібербезпеки розпочався утворенням міжвідомчої робочої групи відповідно до наказу Голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації  (Держспецзв’язок) України Л.Євдоченка.

 

Детальніше...

Наприкінці 2016 р. в Українській академії друкарства (м.Львів) відбувся відкритий конкурс студентських наукових робіт «Молодь і поліграфія».


Детальніше...