15 грудня 2016 року за запрошенням Асоціації «Інформаційні технології України»  науково – педагогічні працівники Навчально-наукових            інститутів Аеронавігації та Комп’ютерних інформаційних технологій НАУ взяли участь в ІV-й міжнародній конференції «Синергія: ІТ-освіта та ІТ- бізнес».


Детальніше...

2 грудня 2016 року, за запрошенням Технічно-гуманітарної академії м. Бельско-Бяла (Польща), науково – педагогічні працівники кафедри комп’ютеризованих систем захисту інформації НН ІКІТ доцент Ю. Бойко, асистенти О. Весельська та Р. Зюбіна взяли участь у VI Міжнародній конференції студентів, аспірантів та докторантів "Інженер XXI століття". Головною метою конференції була презентація наукових, проектних та дослідницьких робіт молодих науковців.


Детальніше...

14 грудня 2016 р.о 13.45  в аудиторії 1.002 відбудеться тренінг з менеджерських навичок та презентація компанії ТОВ «ВЕНБЕСТ» щодо посад, на які можливе працевлаштуання студентів.

Запрошуються усі охочі!

З 18 по 24 лютого 2017 р., у рамках співробітництва ННІ післядипломного навчання  НАУ та Празького університету підвищення кваліфікації,   для викладачів і студентів буде проводитися  міжнародне стажування «Образовательные системы Евросоюза: перспективы сотрудничества и развития» (Прага,Чехія).

 


Детальніше...

25 листопада 2016 р. відповідальна за навчально-організаційну роботу НН ІКІТ О.Дубчак взяла участь у засіданні освітнього комітету Асоціації «Інформаційні Технології України».


Детальніше...

9 – 10 листопада 2016 р. в Навчально-науковому інституті Комп’ютерних інформаційних технологій (НН ІКІТ) відбулася VII всеукраїнська науково-практична конференція „Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності”. Захід організовано кафедрою комп’ютерних мультимедійних технологій ННІКІТ НАУ спільно з Інститутом інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України та Українським мовно-інформаційним фондом НАН України.


Детальніше...

Протягом вересня-листопада 2016 р. відповідальна за навчально – організаційну роботу НН ІКІТ О. Дубчак на запрошення  Асоціації «ІТ України» брала участь у роботі Комітету з питань освіти Асоціації.

 

Детальніше...

Протягом 2016  року співробітниками Навчально – наукового інституту Комп’ютерних інформаційних технологій (НН ІКІТ) проводиться наполеглива робота в рамках підписаного договору про співробітництво між НН ІКІТ та Краківським політехнічним університетом імені Тадеуша Костюшки.

 

Детальніше...