З нагоди святкування 85-річчя Національного авіаційного університету 09 жовтня 2018 року у Навчально-науковому інституті комп’ютерних інформаційних технологій відбулася зустріч директора ННІКІТ Валерія Козловського, проректора з науково-педагогічної роботи Національного університету «Львівська політехніка» Романа Коржа та директора Німецько-українського освітнього Центру Дениса Невінського.

У ході тристоронньої ділової розмови були обговорені питання щодо налагодження співпраці задля забезпечення інноваційного розвитку ННІКІТ, залучення студентів та викладачів у роботу круглих столів, семінарів, та програм обміну.

Надіємося на подальшу плідну співпрацю задля досягнення спільних цілей по підготовці висококваліфікованих фахівців.

Фото

8-го жовтня пройшов турнір з міні-футболу «Кубок 11 гуртожитку», організований СР гуртожитку. На футбольному полі зустрілись команди студентського самоврядування ННІКІТ СР та ТОС. У напруженій боротьбі перемогу з рахунком 3:1 здобула команда студрадівців. Обидві команди показали чудову гру, подарувавши море емоцій вболівальникам.

Кращим бомбардиром турніру, з 3-ма забити м’ячами, став капітан команди СР – Олександр Дудко. Кращим гравцем турніру став Ігор Герасимчук.

Організатори вдячні всім хто прийняв участь у турнірі, вболівальникам та всім хто створював спортивне свято в цей день!

Фото змагань

Як довго тебе будуть називати «мінус» серед студентів? Насправді, зовсім недовго, лише перший рік в НАУ, тому від нього треба взяти максимум! Радимо ходити на всі пари, знайомитись із сусідами в гуртожитку, і звичайно, брати участь у всіх творчих заходах для першокурсників від Творчого об’єднання студентів та аспірантів.

Першим етапом в творчій історії для новачків є «Дебют першокурсників», який минулого тижня, а саме 3 жовтня, відбувся в ННІКІТ. Підготовка до заходу тривала більше 2 тижнів.

По-перше, за цей період «мінуса» вивчили всі нюанси написання жартів і виступу на сцені. По-друге, неабияк здружились між собою та зі старшими студентами, які допомагали їм зробити хороші номери. По-третє, вони зрозуміли, яке велике значення в НАУ відіграє творчість.

Всього в Дебюті взяло участь 6 команд, і лише одна виборола кубок переможців – команда під назвою «Вопрос не решён», також в трійку увійшли «Антитян» та «Дети наших родителей». Крім головних переможців було виділено найкращих у номінаціях «Кращий актор Дебюту», «Краща актриса Дебюту», «Кращий конферанс Дебюту» та «Улюбленець журі».

Такі різні, зі своїми фішками та стилем, такі активні та енергійні, першокурсники планують далі продовжувати свою творчість в НАУ, тому чекаємо від них чогось новенького.

Наступний творчий крок вже не за горами – в листопаді відбудеться загальноуніверситетський фестиваль серед першокурсників «STARtFEST», де вони однією великою командою будуть презентувати наш інститут. З наступного тижня вже починаємо підготовку.

Від імені ТОСА дякуємо адміністрації інституту ННІКІТ за підтримку та активну допомогу в підготовці до заходу. А також дякуємо ППОСА НАУ та Студенській раді ННІКІТ за сприяння та спонсорську допомогу в організації.

Фото

Відбулася зустріч першокурсників з адміністрацією Навчально-наукового інституту комп’ютерних інформаційних технологій. Директор Навчально-наукового інституту комп’ютерних інформаційних технологій Козловський В. В. привітав студентів зі вступом до Національного авіаційного університету, наголосивши, що успішне навчання є головною запорукою майбутнього професійного та успішного життєвого шляху!

Заступники директора Лукашенко В. В. та Куклінський М. В. ознайомили студентів з організацією навчального процесу у НАУ. Питання виховного процесу окреслив заступник директора Трейтяк В. В. Він акцентував увагу на основних вимогах щодо виконання правил внутрішнього розпорядку в університеті та гуртожитках Студентського містечка НАУ.

Першокурсники мали змогу поспілкуватися особисто з адміністрацією ННІКІТ та з’ясувати усі питання, що їх турбували.

Фото зустрічі
Списки студентів 1-го, 1-го ск, 2-го курс ОС «Бакалавр», 1-го курс ОС «Магістр», рекомендованих на поселення Увага! З 27.08.2018 зміни не вносяться! Поселення відбувається згідно направлення! http://icit.nau.edu.ua/administrator/index.php?option=com_content§ionid=-1&task=edit&cid[]=537#

Списки

Списки студентів 1-го, 1-го ск, 2-го курс ОС «Бакалавр», 1-го курс ОС «Магістр», рекомендованих на поселення Увага! З 27.08.2018 зміни не вносяться! Поселення відбувається згідно направлення!

Списки

Списки студентів 1-го, 1-го ск, 2-го курс ОС «Бакалавр», 1-го курс ОС «Магістр», рекомендованих на поселення Увага! З 27.08.2018 зміни не вносяться! Поселення відбувається згідно направлення!

Списки