24 червня 2016 р. у м. Краків (Польща) між Національним авіаційним університетом  та Краківським політехнічним університетомімені Тадеуша Костюшко було підписано Угоду про співробітництво в галузі освітньої та наукової  діяльності. Із польської сторони угоду підписав д.т.н., проф. Дариуш Богдал, проректор Краківської політехніки з наукової роботи та міжнародних відносин. Угода передбачає академічну мобільність студентів та викладачів ВНЗ, розробку спільних курсів та виконання сумісних науково-дослідних проектів.


Детальніше...

На виконання рішення Вченої ради НАУ, ухваленого на засіданні від 20 квітня 2016 р., щодо підвищення якості підготовки ІТ-фахівців у НАУ на базі Навчально – наукового інституту Комп’ютерних інформаційних технологій створено «Бюро управління проектами».


Детальніше...

13 травня 2016 р. відповідальна за навчально-організаційну роботу Навчально – наукового інституту Комп’ютерних інформаційних технологій О.Дубчак на запрошення Асоціації «Інформаційні Технології України» взяла участь у робочій зустрічі представників ВНЗ із директором Департаменту вищої освіти МОН України Олегом Шаровим.


Детальніше...

27 квітня 2016 р. на запрошення Асоціації «ІТ України» відповідальна за навчально – організаційну роботу НН ІКІТ О. Дубчак та професор О. Харченко (кафедра комп’ютерних інформаційних технологій) взяли участь у засіданні комітету з питань освіти Асоціації.

Детальніше...

28 травня 2016 р. Навчально – науковий інститут Компютерних інформаційних технологій запросив майбутніх абітурієнтів на майстер –клас «Роботи, 3D-принтери, «розумні будинки» і все-все-все своїми руками». Керівник гуртка «Робототехніка» СНТТ НН ІКІТ доцент кафедри комп’ютеризованих систем управління Євген Артамонов і студенти - учасники гуртка Олександр Панфьоров та Костянтин Радченко продемонстрували школярам та їхнім батькам можливості використання і програмування сучасної електроніки.

Детальніше...

15 квітня 2016 року відповідно до наказу МОН від 06.04.2016 № 375 «Про затвердження персонального складу науково-методичних комісій (підкомісій) сектору вищої освіти Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України» у приміщенні Київського коледжу зв’язку відбулися загальні збори Науково-методичної комісії 8 (НМК 8) з інформаційних технологій, автоматизації та телекомунікацій.

Детальніше...

11 квітня 2016 р. відбулася зустріч директора Навчально – наукового інституту Комп’ютерних інформаційних технологій О.Юдіна зі співробітниками компаній «Microsoft Ukraine» та «TechExpert» у рамках виконання Стратегічного плану розвитку НН ІКІТ в освітній діяльності та процесах інформатизації.

Детальніше...