8 квітня 2016 р. відповідальна за навчально-організаційну роботу НН ІКІТ О.Дубчак та завідувач кафедрою КММТ С.Лобода на запрошення ректорату НАУ взяли участь у зустрічі з представниками Державного університету «Люблінська Політехніка» (Польща).

Детальніше...

Студенти та випускники НН ІКІТ запрошуються на Ярмарок вакансій «Імпульс - 2016»:

Детальніше...

15-18 березня 2016 р. у Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського проходив ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Комп’ютерна інженерія» зі спеціальності «Комп’ютерні системи та мережі».

Детальніше...

Понад рік на базі СНТТ Навчально – наукового інституту Комп’ютерних інформаційних технологій (НН ІКІТ) працює гурток «Робототехніка», керівником якого є доцент кафедри комп’ютеризованих систем управління НН ІКІТ Євген Артамонов. За цей час підготовку до участі в конкурсах, олімпіадах і науково-практичних конференціях отримали понад 20 студентів.

Детальніше...

За високі досягнення у навчанні, активну участь у науково-дослідній роботі нагороджені персональними стипендіями старшокурсники Навчально – наукового інституту Комп’ютерних інформаційних технологій:

Детальніше...

У Навчально – науковому інституті Комп’ютерних інформаційних технологій відбулися засідання екзаменаційних комісій та конкурс – огляд дипломних проектів/робіт випускників за галузями знань 0501 «Інформатика та обчислювальна техніка» та 0515 «Видавничо-поліграфічна справа».

Детальніше...

Підведені підсумки традиційної щорічної олімпіади з математики, яку 24 лютого 2016 р. провели викладачі кафедри вищої та обчислювальної математики Навчально-наукового інституту Комп'ютерних інформаційних технологій для студентів НН ІКІТ, НН ІІДС, НН АКІ, НН ІАН та всіх бажаючих.

Детальніше...

18 лютого 2016р. завідувач кафедрою вищої та обчислювальної математики НН ІКІТ д.ф.-м.н., професор Денисюк В.П. взяв участь у засіданні постійно діючого наукового семінару "Обчислювальні машини та інформаційні технології спеціального призначення" Інституту проблем математичних машин і систем НАН України (ІПММС НАНУ).

Детальніше...